THAI Cargo

Med Bangkok som drejeskive dækker THAI's verdensomspændende rutenet over 75 byer i 35 lande på 5 kontinenter med mere end 350 afgange om ugen til nøglebyer i Asien, Australien/New Zealand, Europa, Sydafrika og Nordamerika, samt 13 byer i Thailand.
Ruterne fra Skandinavien og Finland omfatter daglig non-stop flyforbindelse mellem både København, Stockholm, Oslo og Bangkok, (5 x om ugen fra Oslo - Bangkok i sommerhalvåret). Derudover flyver THAI direkte fra København/Stockholm - Phuket 2 x 2 gange om ugen i vinterhalvåret.

THAI har altid forstået at luftfragt er en nødvendighed i en hurtigt skiftende økonomisk verden, og at det er vigtigt at arbejde tæt sammen med vores kunder. Både hjemme, og ude i verden for at opnå maksimal udnyttelse af nye muligheder. Vi har hjulpet nye markeder og nye lande med at udvikle transportmulighederne for alle slags varegrupper, ikke kun for frisk frugt og blomster, men også for varegrupper som mode og elektroniske komponenter. Vi har indført konkurrencedygtige fragtrater, hjulpet med at udvikle lufthavne til en hurtig gennemstrømning af gods, og fokuserer konstant på at finde den hurtigste og mest direkte rute fra producent til forbruger.

En hurtig, sikker og økonomisk forsvarlig luftfragt-operation vil fortsat stimulere forretningsmulighederne i Asien. Igennem årene har vi investeret kæmpe summer i at holde vores faciliteter i Bangkok up-to-date, så vi fortsat kan møde de stigende krav fra vores kunder.